Slimme Service & Onderhoud

Wij verzorgen het beheer en onderhoud van duizenden hulpmiddelen in zorginstellingen in Nederland. Met onze gespecialiseerde onderhoudsteams en innovatieve software bieden wij u ondersteuning bij het beheer van zorghulpmiddelen binnen uw instelling zodat de continuïteit en veiligheid altijd gewaarborgd is.

Totaalleverancier met meer dan 50 jaar ervaring

Wij bieden een breed assortiment aan speciale bedden en bijbehorende diensten zodat u voor alles bij ons terecht kunt. Van advies tot levering, van keuring en onderhoud tot reiniging en desinfectie; voor alles kunt u terecht bij één partij.

Alle dienstverlening onder 1 knop

Via ons KIS portaal en Scan&Go app kunt u 24/7 opdrachten aan ons doorgeven, informatie opzoeken en handige productvideo’s bekijken.
En doet zich tussentijds een storing voor? Scan de QR code op het bed en wij komen direct voor u in actie. Snel, veilig en slim.

Verschillende financieringsvormen

Huren, kopen, leasen of een combinatie ervan? Het kan allemaal. Bij kortdurend kiest u voor huren, bij langdurend gebruik is een investering op basis van koop of lease het overwegen waard.
Wij adviseren u graag wat in uw situatie de beste keuze is.

Oplossing op maat

Onze productexperts luisteren naar de behoeften van de cliënt en zorgverlener en komen met een oplossing op maat. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid het bed eerst uit te proberen.

Aanvraagproces

Onze productexperts staan voor u klaar om samen te bekijken welk bed het best past bij de situatie en zorgbehoeften van de cliënt.

1

Selecteren

Wanneer u als zorgverlener op zoek bent naar een speciaal bed voor één van uw cliënten kunt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze productexperts. Zij luisteren naar uw wensen, inventariseren de zorgsituatie en geven een onafhankelijk productadvies.

2

Uitproberen

Om te ervaren of het geselecteerde bed aansluit bij de wensen en behoeften, bieden wij de mogelijkheid om het bed twee weken uit te proberen.

3

Evalueren

Onze productexpert begeleidt u tijdens de proefperiode en zal na twee weken de proef evalueren bij de cliënt en zorgverlener. Wanneer het bed geen oplossing biedt, kunnen wij desgewenst een ander bed proberen. Als het bed bevalt adviseren wij u of in uw situatie huren, kopen of leasen de beste optie is.

Alle dienstverlening onder 1 knop

Na levering krijgt u een persoonlijke inlogcode voor ons KIS portaal en Scan&Go app. Via KIS portaal kunt u 24/7 online informatie over uw bedden inzien, keuringsrapporten en data van geplande onderhoudsbeurten bekijken en diverse opdrachten aan ons doorgeven. 

Met onze handige Scan&Go app kunt u de QR code op het bed scannen waarna u ook toegang krijgt tot handleidingen en instructievideo’s. En doet zich tussentijds een storing voor? Scan de QR code op het bed en wij komen direct voor u in actie.

Wat een speciaal bed in combinatie met onze slimme service kan betekenen

Vergroot de zelfredzaamheid, gevoel van veiligheid en kwaliteit van leven van de cliënt .

Bevordert een veilige werkomgeving en beperkt de fysieke belasting van de zorgverlener.

Tijds- en kostenbesparing voor de zorginstelling

Specialebedden.nl is onderdeel van Doove Care Groep. © 2022.